Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ(ΣΕΕΕΠΦΧ): ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ SECURITY ESA

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σήμερα ενημερωθήκαμε επίσημα από την εργολαβική εταιρεία ESA ότι από τον μήνα Απρίλιο θα διορθωθεί το θέμα που είχε προκύψει με τα 6ημερα. Το σωματείο μας έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και μετά από διάλογο με την συγκεκριμένη εταιρεία αποφασίστηκε ότι όλοι οι συνάδελφοι μας θα εργάζονται 5ημερο όπως άλλωστε γινόταν και παλαιότερα.

 




Επίσης οι συνδρομές των συναδέλφων μας θα παρακρατούνται κάθε μήνα από την μισθοδοσία τους και θα αποδίδονται στον λογαριασμό του Σωματείου μας σύμφωνα με τον νόμο 1264/1982 που αναφέρει ρητά ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν δικαίωμα να εισπράττουν τις συνδρομές των μελών τους με σύστημα παρακράτησης και απόδοσης από τον εργοδότη.

 

Συνεχίζεται η μελέτη από το ΔΣ του σωματείου μας για το πρόγραμμα Ομαδικής Ιδιωτικής Ασφάλισης και σύντομα θα σας ενημερώσουμε.

 

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι εργολαβική εταιρεία κάλεσε σε απολογία συναδέλφισσες μας που συναντήθηκαν στο διάλλειμα τους με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου μας για εργασιακά θέματα τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον COVID-19 και θα γίνουν και οι απαραίτητες συστάσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία.

 

Ο ρόλος του σωματείου είναι να ενημερώνεται για τα εργασιακά προβλήματα και να δίνει λύσεις σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες. 

 

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει Σωματείο, στο οποίο όλοι μπορούν να απευθύνονται. 

Το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και το Σωματείο έχει γίνει ΙΣΧΥΡΟΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

 

ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19