Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 30 03 21

Συναδέλφισσες –φοι

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ ΠΣΕΕΠμετά από  αίτημα επτά μελών του ΔΣ που προέρχονται από την παράταξη μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ.ΕΛΠΕκαι όπως ορίζει το καταστατικό.

 




Σε αυτό το ΔΣ θέσαμε τρία θέματα :

1.    Μομφή προς το ΔΣ του ΠΣΕΕΠΜε βάση το άρθρο 11 του καταστατικού από 660 συναδέλφους μέλη του ΠΣΕΕΠ

2.    Διοικητικός Και οικονομικός απολογισμός με βάση το άρθρο 11 του καταστατικού

3.    Εκλογές ΠΣΕΕΠ- Λήξη Θητείας ΠΣΕΕΠ– Αποφάσεις

 

Προηγήθηκε δήλωση του επικεφαλής της παράταξης μας όπου διευκρίνισε ότι η συμμετοχή μας στο ΔΣαφορά την σημερινή συγκεκριμένη Ημερήσια διάταξη που εμείς προκαλέσαμε και ισχύει κατά τα λοιπά η πάγια θέση μας ότι δεν αναγνωρίζουμε την σημερινή σύνθεση του προεδρείου ούτε τις αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται. 

 

Με βάση αυτή τη δήλωση μας προχωρήσαμε στην εισήγηση των τριών παραπάνω θεμάτων και καταστήσαμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες και λειτουργίες δεν γίνονται αποδεκτές και για αυτό καταθέσαμε γραπτή πρόταση με ακριβές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Η πρόταση μας επισυνάπτεται.

Η αντιπρόταση του σημερινού Πραξικοπηματικού Προεδρείου ήταν ότι μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 θα καταθέσουν πρόταση για εκλογοαπολογιστικό ΔΣμε ημερομηνίες .

 

Το σημερινό Πραξικοπηματικό Προεδρείο έχει πάρει έναν επικίνδυνο δρόμο με αποτέλεσμα να εκφυλίζει τον θεσμό και να τον οδηγεί σε δύσκολα μονοπάτια με Δυσοίωνα αποτελέσματα.

 

Τους καλούμε να σεβαστούν επιτέλους το Καταστατικό και την Νομιμότητα για να επανέλθει η ομαλότητα στο σωματείο.

Διαφορετικά τους καθιστούμε υπεύθυνους για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής.

Εμείς ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ.ΕΛΠΕθα αγωνιστούμε με το σύνολο των εργαζομένων για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την εφαρμογή του Καταστατικού.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛΠΕ