Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στην εναρκτήρια ομιλία του Παναγιώτη Οφθαλμίδη στο Χαϊδάρι

Ασφυκτικά γέμισε η δημοτική αίθουσα του Δήμου Χαϊδαρίου, χθές Κυριακή 7 Απριλίου, από τους καλεσμένους του Παναγιώτη Οφθαλμίδη (υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αθήνας) με την ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική του Γιώργου Πατούλη











Την εκδήλωση άνοιξε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος (Πρόεδρος των Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών), ενώ την συντόνισε ο Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης (πρόεδρος Γεν. Γραμματέων Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδας “Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”.

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης όταν ανέβηκε στο βήμα συγκέντρωσε πολλά χειροκροτήματα και μεγάλη αποδοχή από τους καλεσμένους καθώς η ομιλία του ήταν καταιγιστική με πολλά στοιχεία που αφορούν την Δυτική Αθήνα, ενώ σε πολλά σημεία ήταν και συγκινητική.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάμε για έναν άνθρωπο μαχητικό-δυναμικό που όταν βάλει κάτι στόχο το πετυχαίνει σχεδόν πάντα, η πορεία του έχει δείξει πολλές και μεγάλες επιτυχίες στον Συνδικαλιστικό τομέα.

Στην συνέχεια ο κ. Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής υποψ. Ευρωβουλευτής ΝΔ και Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μίλησε με θέμα ¨Περιβάλλον και Δυτική Αθήνα¨.

Παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψ. Περιφερειάρχης Αττικής  κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ξεσήκωσε το ακροατήριο με την δυναμική παρουσία του.

Ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί Γιώργος Πατούλης, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις περιοχές της Δυτικής Αθήνας-Αττικής και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει πολύ στην βελτίωση τους.

Στο τέλος της βραδιάς προσφέρθηκε κέρασμα.