Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ο Συνάδελφος μας στις ΒΕΘ Γρηγόρης Κυριακίδης υπ.Δημοτικός Σύμβουλος με την "ΝΕΑ ΠΝΟΗ¨ του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου είναι ο συνάδελφος μας από τα Ελληνικά Πετρέλαια από τις ΒΕΘ.













Όσοι τον γνωρίζουν μιλάμε για έναν άνθρωπο πολύ μαχητικό και δυναμικό όπου θα βοηθήσει τον Δήμο και τους πολίτες.

Σας παρεθέτουμε το Βιογραφικό του:
Γεννήθηκα στον Εύοσμο την 30η Δεκεμβρίου του 1971 και μεγάλωσα στο οικισμό Ελπίδας. Γονείς μου ήταν ο Δημοσθένης και η Θεοπούλα, οικογένεια προσφύγων του Πόντου. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Ορεστιάδα, Κομοτηνή και Λαγκαδά.

Είμαι παντρεμένος από το 1999 με τη Στέλλα Καραούλη, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο και εργάζεται ως προϊσταμένη νοσηλεύτρια στα γενικά χειρουργεία της Γενικής Κλινικής του ομίλου Euromedica. Από το γάμο μας έχουμε αποκτήσει δύο τέκνα τον Δημοσθένη και τον Γιώργο, ηλικίας 18 και 14 ετών αντίστοιχα.
Εργάζομαι στον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ από το 1992. Ο εργασιακός μου βίος ξεκίνησε στη Διεύθυνση Εμπορίας και εν συνεχεία το 1994 μετακινήθηκα στη Διεύθυνση Χημικών, στο τμήμα παραγωγής Καυστικής Σόδας – Χλωρίου. Το 2000 εντάχθηκε στο τμήμα, η μονάδα Κλασματικής Απόσταξης Διαλυτών και η μονάδα Αποθήκευσης Διακίνησης V.C.M..  Από το 2014 έως σήμερα εργάζομαι στη Διεύθυνση Εσωτερικής Διακίνησης Διυλιστηρίου, με αρμοδιότητες Εργοδηγού στις εγκαταστάσεις Ιωνίας και Καλοχωρίου.
Ο όμιλος που εργάζομαι μου παρέχει  επιμορφωτικά σεμινάρια όπως: Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείρισης Κόστους Λειτουργίας, Ασφάλεια Εργαζομένων,  Πρώτες βοήθειες κ.τ.λ.. Το 2016 εκπαιδεύτηκα στη σχολή “Falck Risc” στο Ρότερνταμ (Rotterdam) στην Ολλανδία σε ειδικό σχολείο πυρασφάλειας για Διυλιστήρια. Συμμετέχω ενεργά και ανελλιπώς στα συνδικαλιστικά δρώμενα τον ΕΛ.ΠΕ. και υπήρξα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας.
Αγαπώ τον τόπο μου και οραματίζομαι ένα Δήμο καλύτερο, αποτελεσματικότερο, που θα είναι δίπλα και αρωγός σε όλα τα προβλήματα των Δημοτών δίνοντας λύσεις και προοπτική! Διεκδικώ ένα Δήμο πρότυπο σε σχολικές εγκαταστάσεις, ένα Δήμο που να πληροί κάθε παροχή υγείας, ένα Δήμο πράσινο με βέλτιστες λύσεις για το κυκλοφοριακό, που θα ενισχύσει την ασφάλεια των κατοίκων και των επαγγελματιών και θα προάγει τις τέχνες και τον πολιτισμό!
Το όραμα για ένα καλύτερο Δήμο θα το διεκδικήσουμε, με έναν συμπολίτη μας ηθικό και ικανό, που με ενέπνευσε σε αυτή την προσπάθεια, τον επόμενο Δήμαρχο Ελευθερίου – Κορδελιού – Εύοσμου,  Κλεάνθη Μανδαλιανό!
Σας προσκαλώ να αλλάξουμε το Δήμο μας!
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον συνάδελφο Γρηγόρη Κυριακίδη!!!