Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ανακοινωση ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 01.10.2024

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες συνεχόμενων περιστατικών στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και σοβαρότατων ατυχημάτων συναδέλφων οι οποίοι φτάνουν σε σημείο να αποχωρούν από την εργασία τους με ασθενοφόρα.


Ν. Ρήγας (EnEarth): Η αποθήκευση CO2 στον Πρίνο, καθοριστική για το μέλλον της βιομηχανίας στην Ελλάδα

Την σημασία που το project της αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στον Πρίνο έχει για τη συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας στην Ελλάδα καθώς και την ανάγκη να συνεργαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι προκειμένου αυτό να προχωρήσει απρόσκοπτα και χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις τόνισε ο κ. Νικόλας Ρήγας, Head of Carbon Storage στην EnEarth, θυγατρική του ομίλου Energean,στο πλαίσιο δύο σημαντικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Η HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει για 16η συνεχή χρονιά την Αριστεία των νέων

Συνολικά 724 αριστούχους απόφοιτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων επιβράβευσε φέτος η HELLENiQ ENERGY, σε διαδοχικές εκδηλώσεις για τους νέους και τις οικογένειές τους. 


Big Oil: 8 φορές πάνω οι φόροι που πλήρωσαν σε ξένα κράτη το 2023

Περισσότερα από 42 δισ. δολάρια πλήρωσαν σε ξένες κυβερνήσεις οι 3 μεγαλύτεροι πετρελαϊκοί όμιλοι των ΗΠΑ πέρυσι, ήτοι περίπου 8 φορές πάνω από τα ποσά που καταβάλουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Επ. Ανταγωνισμού: Πρόστιμο €9,2 εκατ. στη Motor Oil για παρεμπόδιση ελέγχου - Λάθος η απόφαση, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη λέει η εταιρεία

Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την υπ’ αριθ. 835/2023 Απόφασή της, κατόπιν σχετικής Έκθεσης του Εισηγητή κ. Φώτη, περί παράβασης των διατάξεων του άρθρου 39 παρ. 5 του Ν.3959/2011, από την εταιρεία ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ».