Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΒΕΑ: Δωρεά δύο επιδαπέδιων πυροσβεστικών κανονιών στην Π.Υ. Ελευσίνας

Σ
το πλαίσιο υποστήριξης του επιχειρησιακού έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, οι Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου προσέφεραν δύο φορητούς αυλούς αυτόματης ρυθμιζόμενης περιστροφικής κίνησης.





Ο εξοπλισμός αυτός συντελεί στην επέμβαση και καταστολή πυρκαγιών -βιομηχανικού κυρίως τύπου- από απόσταση, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών με μεγαλύτερη ασφάλεια για τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στην εκδήλωση παράδοσης παρευρέθηκαν, από την πλευρά των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου, οι κ.κ. Κ. Πανταζής (Διευθυντής Διυλιστηρίου Ασπροπύργου) και Γ. Καβαθάς (Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος Διυλιστηρίου Ασπροπύργου).

Τον εξοπλισμό παρέλαβαν οι κ.κ.  Κ. Ζαγγογιάννης (Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας) και  Γ. Παπανικολάου (Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας), συνοδευόμενοι από μόνιμους και εθελοντές πυροσβέστες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε η χρησιμότητα και η σημαντικότητα του εξοπλισμού για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας.

Η δωρεά αυτή επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη έμπρακτη βοήθεια και αγαστή συνεργασία της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με τις τοπικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.